Pozole de puerco a mi estilo a la leña

Pozole de puerco a mi estilo a la leña

Hello everybody, it is John, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Pozole de puerco a mi estilo a la leña. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pozole de puerco a mi estilo a la leña is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is simple, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Pozole de puerco a mi estilo a la leña is something that I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Pozole de puerco a mi estilo a la leña, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pozole de puerco a mi estilo a la leña delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Pozole de puerco a mi estilo a la leña using 14 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.

La receta me la dió mi suegra y hasta ella dijo que me salió mejor que a ella, a la familia les gusto mucho, hasta repitieron plato😂😉😉👌👌👍

Ingredients and spices that need to be Get to make Pozole de puerco a mi estilo a la leña:

  1. 1 1/2 kg espinazo
  2. 1 1/2 kg. De pata
  3. 1 1/2 kg carne de puerco
  4. 1/2 cabeza puerco
  5. 1 1/2 cda. De las grandes de consomé
  6. 3 hojas laurel
  7. 1 1/2 de cebolla cocida
  8. 1 cabeza ajo y 2 dientes más de ajo
  9. 9 chiles guagillo para colorar
  10. 4 kilos grano de maíz precosido
  11. 1/2 cucharada de las grandes de comino
  12. al gusto sal
  13. 1 cucharada consome grande

Instructions to make to make Pozole de puerco a mi estilo a la leña

  1. Prende la leña y pones la olla pozolera con agua potable como la mitad de tu olla y le echas el grano con todo y su jugo no lo laves y a los 25 min. le echas las patas y la cabeza juntos con las 2 hojas de laurel y media cabeza de ajo sin pelar ni separar los dientes de ajo y lo pones a hervir a fuego medio
  2. En otra olla pones a cocer en la estufa el espinazo, la carne de puerco con 2 pizcas de sal, una hoja de laurel y 2 dientes de ajo, ya que esté medio blandito que le falte poco lo retiras del fuego y sacas toda la carne y la pones en un traste grande y reservas y coses los chiles guajillo, los licuas con la otra medio cabeza de ajo y ya licuado el chile vacía una parte de la salsa a la carne de puerco, espinazo y dejas marinar 20 min. Y la demás salsa resérvala.
  3. Después ya que este casi reventado el grano como una flor y le falte poco para cocerse la cabeza y las patas le echas toda la carne, la salsa reservada (no colar la salsa) y le pones la cucharada de consomé y comino molido y sal al gusto. Y dejar hervir a fuego alto hasta que todo este bien cocido mueve de ves en cuando y listo!😉👌👌
  4. Guarnición repollo ó lechuga, rábano, cebolla picada, tostadas, limón y una rica salsa de árbol (guisando los chiles en aceite con bastantito aceite y licuar con el aceite un diente de ajo y una pizca de sal) listo😉a disfrutar de este pozole

As your experience and self-confidence grows, you will certainly find that you have much more all-natural control over your diet regimen and adjust your diet to your personal tastes gradually. Whether you want to serve a recipe that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make basic modifications to attain this goal. Simply put, start making your recipes on time. When it comes to basic food preparation skills for novices you don't require to learn them however only if you understand some easy food preparation techniques.

This isn't a complete overview to quick and simple lunch dishes however its great food for thought. With any luck this will get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Ultimate Pozole de puerco a mi estilo a la leña. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Arroz con leche y mazamorra morada 🇵🇪

Salteado de cerdo agridulce y champiñones

Torta 'flan' de leche de arroz (vegan)!